U sportskoj dvorani Arena Gradiška sutra u 18 časova počinje Prvi turnir u futsalu ”Lav Premium Arena 2022”, na kome će učestvovati 42 ekipe, odnosno po 21 ekipa u takmičarskim kategorijama „Seniori“ i „Radničke igre“.

Žrijbom koji je održan u subotu u Areni Gradiška, određeno je da će obe takmičarske kategorije imati po sedam grupa sa po tri ekipe.

U četvrtfaniale će se plasirati po dvije ekipe najbolje iz svake grupe, te još dvije najuspješnije trećeplasirane ekipe.

Direktor Arene Gradiška Miloš Vujinić izrazio je zadovoljstvo što Gradiška godinu dana od otvranja Arene dobija još jednu veliku sportsku manifestaciju, te zahvalio sponzorima na podršci, a posebno generalnom sponzoru kompaniji “Carlsberg BH”.

On je najavio da će utakmice počinjati od 18 časova, navodeći da će ulaz biti besplatan u toku takmičenja po grupama, dok će cijana ulaznice za tri posljednja dana turnira biti 2 KM.

Predstvanik kompanije “Carlsberg BH” Radislav Kačavenda istakao je da će kao generalni sponzor obezbjediti i dosta zanimljivih nagrada za posjetioce turnira.

Turnir završava 18. januara, a nagradni fond iznositi 15.000 KM.

Organizatori turnira su Gradska uprava Gradiška, Arena Gradiška i udruženja građana „Mikro mreža“ i „Naša Sava“.